Italiaanse week

Italiaanse week

Ciao tuinliefhebbers,

Hebben jullie zin om de geuren en kleuren van Italië te ontdekken? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie! Van 1 t/m 8 april brengen wij Italiaanse charme naar ons tuincentrum Global Garden in Zwaanshoek met op 1 & 2 april allerlei leuke activteiten

Bereid je voor op een week vol plezier en verwennerij. Maak kennis met de meest prachtige Italiaanse planten, bomen, struiken en kruiden die we speciaal voor deze gelegenheid hebben uitgekozen. Je kunt niet anders dan verliefd worden op deze stukjes Italiaanse natuur die we hebben geselecteerd.

Maar er is meer! We hebben allerlei leuke Italiaanse activiteiten en samenwerkingen voor jullie georganiseerd, dus pak je zonnebril, smeer je in met zonnebrandcrème en kom naar Global Garden in Zwaanshoek. Ervaar de Italiaanse sferen, geniet van de Italiaanse specialiteiten en laat je betoveren door de Italiaanse planten en bomen. Wij zorgen voor de Italiaanse passie en gezelligheid, jullie voor de goede vibes.

We kijken er naar uit jullie te verwelkomen op onze Italiaanse week!

Arrivederci!

Demonstraties, lekkers uit Italië, scherpe aanbiedingen én de opening van ons struinbos op 1 & 2 april!

In het weekend van 1 en 2 april als ons Italiaanse week van start gaat, hebben wij diverse leuke activiteiten georganiseerd. 

1. Demonstraties en proeverijen zaterdag en zondag: 

Leer & zo - Lederen accessoires - www.leerenzo.com
Leer&zo staat voor duurzaam en kwaliteit. De tassen en accessoires zijn handgemaakt, stijlvol en vooral praktisch in gebruik. Een product waar je jaren plezier van hebt.

Gelatobar / Italiaans schepijs - Chocolateriepierre.nl
Op 1 en 2 april zal er een echte Italiaanse gelatobar op onze parkeerplaats staan. Wij nodigen jullie uit om langs te komen en te genieten van het allerlekkerste Italiaanse ijs.

Yosecco - Prosecco proeverij - Yosecco.nl
Tijdens de opening van de Italiaanse week bij Global Garden op 1 en 2 april aanstaande, kan je tijdens het uitzoeken van planten, kruiden of bomen, bij Yosecco genieten van heerlijke Italiaanse bruchetta met divers beleg. Of wellicht heb je  meer trek in een smakelijke antipasti voor uzelf of om te delen. Bij al deze Italiaans hapjes hoort natuurlijk ook een goed glaasje Prosecco of een “Spritz”. Kortom alle ingrediënten zijn er tijdens de opening van de Italiaans week bij Global Garden om je al helemaal in Italië te laten voelen.

Fijne Wijnen 

Wie zijn wij? Liefhebbers van wijn, uit enthousiasme zijn wij wijnen gaan importeren die in Nederland niet te krijgen zijn. En die door hun geweldige kwaliteit meer bekendheid verdienen.

Tijdens onze wijnreizen kwamen wij onder andere bij Tenuta Corallo (Puglia), Tenute Rade (Piemonte) en Buccia Nera (Toscane) terecht. Daar kwamen wij in contact met deze mooie smaakvolle wijnen. Fijnewijnen heeft alleenrecht op de import. Met deze wijnen heeft u gegarandeerd iets unieks.

www.fijnewijnen.com

Dolce Cilento - Italiaanse ikeuren

Fiat 

MotoPort Hillegom

      

Alleen op zaterdag: 

Demo van Dijk decorations

Alleen op zondag: 

Stam stoffeeratelier - Nina's stoffeerderij
Op zondag 2 april laat ik bij de Italiaanse week zien wat ik met veel liefde maak. Ik ben stoffeerder van beroep en ik knap oude stoelen en fauteuils op. Heb je een vraag over jouw meubelstuk die een nieuwe, mooie stof kan gebruiken of ben je benieuwd naar hoe de stoelen eruitzien die ik opgeknapt heb? Kom dan zeker even bij mij langs, hoop je daar te zien.

BBQ demo met pizza

2. Opening van ons Struinbos!

Tientallen jaren geleden bestond Global Garden nog niet zoals je het nu kent. Het bedrijf waarmee het allemaal begon was Boomkwekerij Draijer.

Het achterste deel van het buitenterrein is altijd een onderdeel van deze kwekerij geweest. In eerste instantie uiteraard voor de kweek en verkoop, maar naarmate de kwekerij steeds verder uitbreidde kreeg dit deel een andere functie. Het werd ingezet als showtuin, om een beeld te kunnen geven aan klanten hoe de bomen die werden gekweekt en uiteraard in een aanzienlijk kleiner formaat werden verkocht konden worden na een aantal jaar.

Toen in de jaren 90’ de kwekerij werd omgetoverd in een tuincentrum verloor deze showtuin langzaam zijn doel. Jarenlang groeiden de bomen door en ontstond de plek die nu bekend staat als het Oude Bos.

Nu in 2023 is er een nieuw doel gevonden voor dit bijzondere deel van Global Garden. Een deel het Oude Bos is heringericht als een plek waar kinderen spelenderwijs de natuur kunnen ontdekken. Neem ze mee naar het voedselbos, of trek de schoenen uit en loop over het blote voetenpad. Kinderen kunnen op avontuur in het trollenbos en zelf hutten bouwen. Daarnaast gaan wij hier educatieve workshops geven voor zowel kinderen als volwassenen.

Kom je binnenkort ook een kijkje nemen in het Struinbos?

Data:

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

E-mailadres

Velden met * zijn verplicht.