Kerstshow

Kerstshow

Afbeelding groot

Impressie kerstshow 2020

Kerstshow

Hier vindt u een impressie van de kerstshow van afgelopen jaar. Onze kerstshow is ieder jaar een grootse beleving voor de hele familie, echt een dagje uit. Wij kunnen niet wachten om u volgend jaar weer te verrassen. Zien wij u dan? 

Groots opgezet, bezoekers vanuit het hele land

Sinds begin september hebben we elke dag met ruim tien medewerkers keihard gebuffeld om de hal om te toveren tot de groots opgezette kerstshow waarmee Global Garden de laatste jaren naam heeft gemaakt. Niet alleen in onze eigen regio, maar ook ver daarbuiten; vanuit het hele land bezoeken mensen onze kerstshow, waarvan de voorbereiding al aan het begin van het jaar start. Zo zijn scholieren uit de omgeving vanaf de zomer weer druk (en gezellig) bezig geweest om alle pallets vol ingeslagen kerstspullen klaar te maken voor de show. Dat is weer eens iets anders dan bollen pellen.

De acht thema’s van kerst 2020

Kerst 2020

De kerstshow van Global Garden is veel meer dan alleen kerstspullen kopen. De focus ligt op beleving en inspiratie opdoen. Daarom bouwen we onze kerstshow op in zinnenprikkelende thema’s. Voor de kerstshow van dit jaar zijn de thema’s: Nature’s gift, Wonderful Time, Christmas Eve, Mountain Lodge, Wild Glenn, Under the stars, Pink Forest en Masquerade. U komt ogen en oren te kort en voor kinderen is er van alles te beleven.

Eén groot feest van kleuren, stijlen, beelden en geluiden

Houd uw smartphone in de aanslag, want langs de (extra) ruim opgezette paden dient het ene na het andere fotomoment zich aan. Voor dat bewegende dorp, naast een bekend sprookjesfiguur, bij een van de verlichte dieren en huisjes, of bij die brug over het water, waar u geld in de wensput kunt werpen voor het goede doel (zie hieronder). Het is één groot feest van kleuren, stijlen, beelden en geluiden. Zelfs van een schap met kerstballen maken wij iets speciaals. En mits de coronamaatregelen het toelaten, maken we het feest in de weekenden na Sinterklaas compleet met warme chocomel, glühwein en koek.

Foto rechts

De mooiste kerstshow

Inzamelingsactie voor het goede doel

goede doel

Onze kerstshow is in de loop der jaren uitgegroeid tot een omvangrijk evenement voor een groot publiek. Elke dag weer genieten de bezoekers met volle teugen van de sfeer die onze medewerkers voor ze hebben gecreëerd. Dat succes grijpen wij graag aan om van waarde te zijn voor een goed doel.

De opbrengst van onze inzamelingsactie schenken wij dit jaar aan deze actie voor kinderen met een hersentumor. Ter nagedachtenis aan Joël, die zo dol was op onze kerstshow.

 

 Ik wil graag doneren

Volg Global Garden op Instagram

instagram

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

E-mailadreseru.jkavhnaen dfnavklewedcwcedcvevcfv fd

Velden met * zijn verplicht.