Kerstshow

Kerstshow

Afbeelding groot

Opening kerstshow op zaterdag 15 oktober 2022

Kerstshow

Sinds eind augustus zijn we elke dag met ruim tien medewerkers keihard aan het werk om de hal om te toveren tot de groots opgezette kerstshow waarmee Global Garden de laatste jaren naam heeft gemaakt.

Niet alleen in onze eigen regio, maar ook ver daarbuiten; vanuit het hele land bezoeken mensen onze kerstshow, waarvan de voorbereiding al aan het begin van het jaar start. Zo zijn scholieren uit de omgeving vanaf de zomer weer druk (en gezellig) bezig geweest om alle pallets vol ingeslagen kerstspullen klaar te maken voor de show. Dat is weer eens iets anders dan bollen pellen.

Thema's Kerstshow 2022

Kerst 2022

De kerstshow van Global Garden is veel meer dan alleen kerstspullen kopen. Het is een echte beleving voor jong en oud. Gezellig en warm inspiratie opdoen voor de gezelligste tijd van het jaar. Daarom bouwen we onze kerstshow op in zinnenprikkelende thema’s. Voor de kerstshow van dit jaar hebben we weer diverse thema's met accenten op modern industrieel, traditioneel, en andere prachtige. Eén groot feest van kleuren, stijlen, beelden en geluiden

Houd uw smartphone in de aanslag, want langs de (extra) ruim opgezette paden dient het ene na het andere fotomoment zich aan. Voor dat bewegende dorp, naast een bekend sprookjesfiguur, of bij een van de verlichte dieren en huisjes. Het is één groot feest van kleuren, stijlen, beelden en geluiden. Zelfs van een schap met kerstballen maken wij iets speciaals. En in het weekend maken we het feest na Sinterklaas compleet met warme chocomel, glühwein en koek.

Foto rechts

De mooiste kerstshow

Inzamelingsactie voor het goede doel

goede doel

Onze kerstshow is in de loop der jaren uitgegroeid tot een omvangrijk evenement voor een groot publiek. Elke dag weer genieten de bezoekers met volle teugen van de sfeer die onze medewerkers voor ze hebben gecreëerd. Dat succes grijpen wij graag aan om van waarde te zijn voor een goed doel.

De opbrengst van onze inzamelingsactie schenken wij dit jaar aan Liset. EEn jonge moeder die lijdt aan MS. Een speciale behandeling in het buitenland geeft haar de kans te genezen. Meer informatie vindt je op deze website.

 

 Ik wil graag doneren

Volg Global Garden op Instagram

instagram


Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

E-mailadreseru.jkavhnaen dfnavklewedcwcedcvevcfv fd

Velden met * zijn verplicht.