Kerstshow

Kerstshow

Afbeelding groot

Opening kerstshow op zaterdag 15 oktober 2022

Kerstshow

Sinds eind augustus zijn we elke dag met ruim tien medewerkers keihard aan het werk om de hal om te toveren tot de groots opgezette kerstshow waarmee Global Garden de laatste jaren naam heeft gemaakt.

Niet alleen in onze eigen regio, maar ook ver daarbuiten; vanuit het hele land bezoeken mensen onze kerstshow, waarvan de voorbereiding al aan het begin van het jaar start. Zo zijn scholieren uit de omgeving vanaf de zomer weer druk (en gezellig) bezig geweest om alle pallets vol ingeslagen kerstspullen klaar te maken voor de show. Dat is weer eens iets anders dan bollen pellen.

Thema's Kerstshow 2022

Kerst 2022

De kerstshow van Global Garden is veel meer dan alleen kerstspullen kopen. Het is een echte beleving voor jong en oud. Gezellig en warm inspiratie opdoen voor de gezelligste tijd van het jaar. Daarom bouwen we onze kerstshow op in zinnenprikkelende thema’s. Voor de kerstshow van dit jaar hebben we weer diverse thema's met accenten op modern industrieel, traditioneel, en andere prachtige. Eén groot feest van kleuren, stijlen, beelden en geluiden

Houd uw smartphone in de aanslag, want langs de (extra) ruim opgezette paden dient het ene na het andere fotomoment zich aan. Voor dat bewegende dorp, naast een bekend sprookjesfiguur, of bij een van de verlichte dieren en huisjes. Het is één groot feest van kleuren, stijlen, beelden en geluiden. Zelfs van een schap met kerstballen maken wij iets speciaals. En in het weekend maken we het feest na Sinterklaas compleet met warme chocomel, glühwein en koek.

Foto rechts

De mooiste kerstshow

Global Garden Tuincentrum
Global Garden Tuincentrum
Global Garden Tuincentrum

Inzamelingsactie voor het goede doel

goede doel

Bij Global Garden zitten wij weer volop in de kerstsfeer en de reacties zijn weer lovend.

Dat is erg fijn om te horen en we nemen uw complimenten uiteraard dankbaar in ontvangst!

Graag vragen we toch nog even extra uw aandacht voor ons goede doel dit jaar.

We blijven een beetje achter met de opbrengst en daar willen wij graag wat aan doen.

Van dichtbij in ons team weten wij (helaas) hoe belangrijk dit onderzoek is, omdat een van kinderen van en collega jeugdreuma heeft en al deze onderzoeken regelmatig moet doorstaan.

Wat zou het fijn zijn als de extra prikken en infusen niet meer nodig zijn! Een MRI op zich heeft al impact genoeg.

Doneert u ook? Elke euro helpt en komt voor de volle 100% bij de onderzoeker terecht. Er blijft niets aan de strijkstok handen en daar houden wij van.

 

U kunt doneren via de QR code, in de donatie box op onze kerstshow (vraag evt een medewerker) of op rekeningnummer

NL 67 ABNA 0546 9312 35 t.n.v. Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis o.v.v. ‘jeugdreuma onderzoek F. Verkuil’.

Volg Global Garden op Instagram

instagram


Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

E-mailadreseru.jkavhnaen dfnavklewedcwcedcvevcfv fd

Velden met * zijn verplicht.