Planten voor kantoor

styling

Afbeelding groot

Planten voor kantoor

Groen werken

De juiste plant kan het verschil maken voor de sfeer op kantoor. Wist u dat er tegenwoordig veel meer mogelijk is dan alleen de bekende kamerplant in de hoek? Wat dacht u van een verticale kamerplantenwand, die zichzelf onderhoudt? Dat is even een andere aanblik dan die witte muur…

Natuurlijk bent u voor bijzondere kamerplanten bij ons, als hét groencentrum, aan het juiste adres. Global Garden kan uw kantoor inrichten met de juiste planten, desgewenst met slimme systemen, zodat u alleen maar water en soms wat mest hoeft bij te vullen. We kunnen alle kantoorruimtes in uw pand aankleden met de juiste planten.


Neem contact op voor meer informatie

Vulcaponic

lavakorrels

De bewezen methode die wij gebruiken om de kwaliteit van uw planten hoog te houden, is een systeem met lavakorrels: vulcaponic. Hiermee planten we een potplant vanuit zijn kweekpot over in de met vulcaponic gevulde sierpot. U kunt daarbij kiezen voor elke gewenste sierpot, passend bij uw interieur. Het systeem is uitgerust met een watermeter, die ervoor zorgt dat u alleen maar hoeft te controleren of uw plant water nodig heeft. Dankzij deze aanpak kunt u uit ons gehele assortiment de plant(en) naar wens kiezen en zo bent u dus niet gebonden aan bepaalde soorten.

Een impressie van ons tuincentrum

Volg Global Garden op Instagram

instagram


Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.