Global Garden: een wereld aan tuin en interieur

Tuincentrum

Afbeelding groot

Begrip in de regio

Een begrip

De kiem van ons huidige tuincentrum – gelegen tussen Hillegom, Hoofddorp, Haarlem en Nieuw-Vennep – is tientallen jaren geleden gelegd door de familie Draijer, op de kwekerij (van bomen, struiken en coniferen) die in de wijde omtrek bekend was. Eind jaren negentig namen Mart en Conny Vester het bedrijf over en met veel wilskracht en ondernemersgeest maakten zij van de kwekerij een tuincentrum met de focus op groen. Een speciaalzaak, die zich van de grote ketens wist te onderscheiden op kennis en kwaliteit en zich in twintig jaar tijd ontwikkelde tot een begrip in de regio.

Compleet tuincentrum, gespecialiseerd in groen

Uniek assortiment

Inmiddels staan Jordi en Katrie van Maasdam aan het roer om verder te bouwen aan het tuincentrum. Global Garden heeft het meest uitgebreide en unieke assortiment aan kamerplanten, tuinplanten, bomen, seizoensplanten en aanverwante producten, voor in en om het huis. Van potten en tuingereedschap tot decoratieve artikelen, zijden bloemen, droogbloemen en grondproducten. Je kunt het je zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis.

Een impressie van ons tuincentrum

Vol gemak en inspiratie

Bij Global Garden stap je een wereld binnen van tuin en interieur, vol gemak en inspiratie. Wij zijn een tuincentrum – van ruim tien voetbalvelden groot – met een eigen gezicht en goede reputatie, duidelijk herkenbaar voor bezoekers uit alle windstreken. Niet alleen uit de regio Haarlemmermeer en de Duin- en Bollenstreek, maar ook buiten de provincie- en zelfs landsgrenzen. Mensen komen van heinde en ver naar ons tuincentrum, omdat zij net die éne plant of boom zoeken die nergens anders te vinden is. Laat je verrassen in onze oase van groen en laat je adviseren door onze klantgerichte medewerkers werken met veel verstand van zaken.

In het najaar komen mensen speciaal naar Global Garden voor onze groots opgezette kerstshow, die altijd opent in oktober. Een gezellig en inspirerend dagje uit voor de hele familie.  

 

Volg Global Garden op Instagram

Instagram


Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.