Potterie

Planten vragen om aandacht, en daarom is het belangrijk dat de keuze voor een pot, bak of mand een bewuste keuze is. Zowel uit esthetisch oogpunt als uit zorg voor de plant. De juiste pot maakt een plant nog mooier én gezonder!

Wanneer kunt u beter kiezen voor een terracottapot dan voor een geglazuurde pot, of andersom? En waarom is een plantenbak van zink of gietijzer beter voor uw plant dan een bak van riet? Onze gespecialiseerde medewerkers weten precies welke potten, bakken en manden geschikt zijn voor welke planten, en in welke omstandigheden.

Voor een goede afwatering kunnen wij gaten in uw pot boren. Wij geven u bovendien altijd een anti-worteldoek mee; een beschermdoek om het gat onder in de pot open te houden, zodat het niet dichtslibt met grind of aarde. Daarnaast adviseren wij altijd om voor een goede drainage onderin hydrokorrels of grind te gebruiken. Vraag onze specialisten om het juiste advies voor uw situatie. Ook kunnen wij buitenbakken geschikt maken voor in huis met flexibele kunststof binnenbakken. Op die manier kunnen we elke pot bak of mand waterdicht maken.

Bij Global Garden kunt u terecht voor trendy, traditioneel, maar altijd kwalitatief hoogwaardig assortiment.

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.