Bestrating

Als compleet tuincentrum houden we altijd het grote plaatje voor ogen. Voor de aanleg van uw tuin helpen we u dan ook graag bij de bestrating. Dat doen we niet zelf, ieder zijn vak.

Postmus Sierbestrating

We werken nauw samen met Postmus Sierbestrating, dat voor uw gemak een vestiging heeft op ons terrein. Op die manier kunt u vanuit ons tuincentrum rechtstreeks doorlopen naar deze specialist in alle denkbare ondergronden voor uw tuin. Zo versterken Global Garden en Postmus Sierbestrating elkaar, met als resultaat nog completere service voor onze klanten.

In de showtuin van Postmus Sierbestrating in Zwaanshoek doet u inspiratie op in verschillende voorbeeldtuinen. U kunt zich hier ook oriënteren op onder andere tuinschermen en blokhutten. De medewerkers van dit bedrijf maken bovendien graag – en geheel vrijblijvend! – een 3D-ontwerp van uw tuin, zodat u een perfect beeld krijgt van alle mogelijkheden en daarmee de bodem legt voor de aanleg van uw tuin of terras.

Voor meer informatie kunt u mailen naar zwaanshoek@postmus-sierbestrating.nl of bellen naar 023-3034277.

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.