Grond- en meststoffen

Alles begint bij goede voeding. Water alleen is niet genoeg om de plant te laten groeien en gezond te houden. Van groot belang bij het verzorgen van planten en bomen is zeker ook de juiste ‘bemesting’, zoals we dat in ons vak noemen.

Gezonde groei en lang genieten

Global Garden heeft voor u een voorselectie gemaakt van de beste mestproducten – algemeen en per type plant – zodat die keuzestress u bespaard blijft. Onze specialisten kunnen u bovendien precies vertellen wat wijsheid is bij het bemesten van uw planten of bomen. Wanneer en hoe vaak hebben uw planten die extra voedingsstoffen nodig en hoe kunt u overbemesting voorkomen? Dat soort vragen beantwoorden wij graag. Met als grote doel dat uw planten en bomen een gezonde groei doormaken en dat u zo lang mogelijk van ze kunt genieten. Ook op kantoor!

Wij kiezen voor de beste merken. Daarom werken we samen met onder andere DCM, ECOstyle en Pokon. Daarnaast bieden wij u met Pireco ook een ecologische oplossing om planten weerbaarder en sterker te maken.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.