Global Garden

Global Garden
Hillegommerdijk 554
2136 KX Zwaanshoek

Langs de Hillegommerdijk in Zwaanshoek, aan de rand van Hoofddorp, gaat een wereldvan tuin en interieur voor je open. Global Garden is dé groenspecialist in de regio Haarlemmermeer, voor klanten vanuit alle windstreken, binnen en buiten Nederland. Het complete tuincentrum voor liefhebbers van groen, die speciaal voor onze kamerplanten, tuinplanten en bomen naar ons groencentrum komen.

Een bezoek aan Global Garden brengt je altijd weer op nieuwe ideeën. Bezoek onze niet te missen locatie langs het water, in de polder tussen Hillegom, Hoofddorp, Haarlem en Nieuw-Vennep; op de grens van Noord-Holland en Zuid-Holland. De beleving en inspiratie begint bij ons al op het ruim opgezette parkeerterrein, waar je je op een kwekerij van planten en bomen waant. En dat heeft alles te maken met de historie van deze locatie.

Openingstijden

 • Maandag:
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag:
  09:00 - 18:00
 • Woensdag:
  09:00 - 18:00
 • Donderdag:
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag:
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag:
  09:00 - 17:00
 • Zondag:
  11:00 - 17:00

Locatie

Routebeschrijving

Contactformulier

Wij slaan jouw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

In het kort

In het kort

Bij Global Garden stap je een wereld binnen van tuin en interieur, vol gemak en inspiratie. Wij zijn een tuincentrum – van ruim tien voetbalvelden groot – met een eigen gezicht en goede reputatie, duidelijk herkenbaar voor bezoekers uit alle windstreken. Niet alleen uit de regio Haarlemmermeer en de Duin- en Bollenstreek, maar ook buiten de provincie- en zelfs landsgrenzen.

Kerstshow

In het najaar komen mensen speciaal naar Global Garden voor onze groots opgezette kerstshow, die elk jaar weer opent in oktober. Een gezellig en inspirerend dagje uit voor de hele familie!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.