Kerstshow

Kerstshow

Afbeelding groot

Bezoek onze betoverende kerstshow!

Kerstshow

Sinds eind augustus hebben we weer elke dag met ons fantastische team aan medewerkers keihard gewerkt om de hal om te toveren tot de groots opgezette kerstshow waarmee Global Garden de laatste jaren naam heeft gemaakt.

Onze prachtige, sfeervolle kerstshow is niet alleen in onze eigen regio, maar ook ver daarbuiten bekend. Vanuit het hele land bezoeken mensen onze kerstshow. De voorbereidingen begonnen dit jaar al vroeg. Zo zijn scholieren uit de omgeving vanaf de zomer weer druk (en gezellig) bezig geweest om alle pallets vol ingeslagen kerstspullen klaar te maken voor de show. Dat is weer eens iets anders dan bollen pellen. Kom ook langs en bewonder onze schitterende kerstshow.

Bekijk onze kerstthema's

Thema's Kerstshow 2023

Kerst 2023

De kerstshow van Global Garden is veel meer dan alleen kerstspullen kopen. Het is een echte beleving voor jong en oud. Gezellig en warm inspiratie opdoen voor de gezelligste tijd van het jaar. Daarom bouwen we onze kerstshow op in zinnenprikkelende thema’s. Voor de kerstshow van dit jaar hebben we weer diverse thema's met accenten op het bos, traditionele kerst, kermis, bakkerij, glamour en luxe, sprookjes, waarzegster en nog meer. Eén groot feest van kleuren, stijlen, beelden en geluiden

Houd je smartphone in de aanslag, want langs de (extra) ruim opgezette paden dient het ene na het andere fotomoment zich aan. Voor dat bewegende dorp, naast een bekend sprookjesfiguur, of bij een van de verlichte dieren en huisjes. Zelfs van een schap met kerstballen maken wij iets speciaals. En in het weekend maken we het feest na Sinterklaas compleet met warme chocomel, glühwein en koek.

Foto rechts

De mooiste kerstshow

Volg Global Garden op Instagram

instagram


Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.