Tuinplanten en bomen

Tuinplanten

Afbeelding groot

Buitengewoon mooi

Buitengewoon mooi

Global Garden is uw specialist in het buitengebied. Vanuit alle windrichtingen brengen mensen een bezoek aan ons groencentrum, speciaal voor onze tuinplanten en bomen, die wij internationaal inkopen.  

Op het plein

Bij binnenkomst in ons tuincentrum gaat er meteen een wereld voor u open, in de grote hal, ‘het plein’, met ons ruime assortiment aan seizoensproducten, die altijd weer een verrassend effect geven in de tuin.

Bomen, planten en struiken

Het plein biedt toegang tot het buitenterrein – van bij elkaar vier hectare – met ons volledige assortiment aan hoge kwaliteit heesters, klimplanten (tot twee à drie meter hoog), fruitbomen, struiken, mediterrane planten en bomen, bamboes, haagplanten, bolbomen, leibomen, dakbomen en laanbomen. Kortom, alles wat ‘verhoutend’ is, ofwel in de winter boven de grond blijft staan. Schaduwplanten, bladhoudend, bladverliezend; u vindt hier alles wat u zoekt.

Vaste planten

planten

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een buitengewoon breed assortiment aan vaste planten, grassen en varens. Voor kruidachtige gewassen, die in de winter afsterven en in het voorjaar weer uitlopen. Allemaal planten die zorgen voor kleur en beleving in uw tuin. Met als groot voordeel natuurlijk dat ze ieder jaar weer terugkomen wanneer u ze eenmaal heeft geplant. In combinatie met siergrassen en varens ziet uw tuin er ook in de winter mooi uit.

Door de bomen…

Hoe leuk het ook kan zijn om lekker door onze brede ‘lanen’ van bomen en tuinplanten te struinen, door de bomen het bos niet meer zien, is het andere uiterste. Wij maken u graag wegwijs op ons buitenterrein*. Onze specialisten weten alles over de boom of plant waarop u uw oog laat vallen en kunnen u helpen om precies die ene boom of tuinplant te vinden waarvan u vooraf misschien nog nooit had gehoord.

* Op ons terrein ligt ook nog een stukje historie, in de vorm van het overgebleven deel van de kwekerij van de familie Draijer. Op deze plek houden wij een deel van onze voorraad bij. Ook leuk om te weten: in het bos daarachter, dat bij ons terrein hoort, woont een bijenvolk, dat leeft van onze planten. Vraagt u gerust aan een van onze medewerkers of u een kijkje kunt nemen. 

Afbeelding groot

Afbeelding groot

Aanplantservice

Aanplanten

Maakt u zich geen zorgen over het vervoeren en aanplanten van de aangeschafte tuinplanten en bomen. Met de aanplantservice van Global Garden komt dat allemaal in orde. Of het nu gaat om een plant die (net) niet in uw auto past, of een grote hoeveelheid aan bomen voor een speciaal project. De aanplantservice is onderdeel van onze tuinservice, waarbij wij samenwerken met bedrijven uit de streek.

Bezoek ons tuincentrum

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

E-mailadreseru.jkavhnaen dfnavklewedcwcedcvevcfv fd

Velden met * zijn verplicht.