Tuinplanten en bomen

Tuinplanten

Afbeelding groot

Buitengewoon mooi

Stralend

Global Garden is jouw groenspecialist in het buitengebied. Vanuit alle windrichtingen brengen mensen een bezoek aan ons tuincentrum, speciaal voor onze tuinplanten en bomen, die wij internationaal inkopen.  

Nu op het plein

Bij binnenkomst in ons tuincentrum gaat er meteen een wereld voor je open in de grote hal, ‘het plein’, met ons ruime assortiment aan seizoensproducten. Kom naar Global Garden in Zwaanshoek en ontdek onze prachtige collectie winterbloeiers! Ze zijn nu te koop en voegen direct kleur toe aan jouw herfsttuin. Of je nu op zoek bent naar hellebores, skimmia, gaultheria of winterviolen, wij hebben alles wat je nodig hebt om van jouw buitenruimte een levendig en vrolijk winterparadijs te maken. En we zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Haarlem, Hoofddorp, Santpoort en IJmuiden, dus kom langs en laat je inspireren door ons seizoensassortiment. Tot snel!

Bomen, planten en struiken

Het plein biedt toegang tot ons grote buitenterrein – van bij elkaar vier hectare – met ons volledige assortiment aan hoge kwaliteit heesters, klimplanten (tot twee à drie meter hoog), fruitbomen, struiken, mediterrane planten- en bomen, bamboes, haagplanten, bolbomen, leibomen, dakbomen en laanbomen. Kortom, alles wat ‘verhoutend’ is, ofwel in de winter boven de grond blijft staan. Schaduwplanten, bladhoudend, bladverliezend; je vindt hier alles wat je zoekt.

Vaste planten

Groen

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een buitengewoon breed assortiment aan vaste planten, grassen en varens. Ook voor kruidachtige gewassen, die in de winter afsterven en in het voorjaar weer uitlopen. Allemaal planten die zorgen voor kleur en beleving in jouw tuin. Met als groot voordeel natuurlijk dat ze elk jaar weer terugkomen wanneer je ze eenmaal hebt geplant. In combinatie met siergrassen en varens ziet je tuin er ook in de winter mooi uit.

Door de bomen…

Hoe leuk het ook kan zijn om lekker door onze brede ‘lanen’ van bomen en tuinplanten te struinen, door de bomen het bos niet meer zien, is het andere uiterste. Wij maken je daarom graag wegwijs op ons buitenterrein*. Onze specialisten weten alles over de boom of plant waarop je jouw oog laat vallen en kunnen je helpen om precies die ene boom of tuinplant te vinden waarvan je vooraf misschien nog nooit had gehoord.

*Op ons terrein ligt ook nog een stukje historie in de vorm van het overgebleven deel van de kwekerij van de familie Draijer. Op deze plek houden wij een deel van onze voorraad bij. Ook leuk om te weten: in het bos daarachter, dat bij ons terrein hoort, woont een bijenvolk, dat leeft van onze planten. Vraag gerust een van onze medewerkers of je een kijkje kan nemen. 

Plan je route

Afbeelding groot

Afbeelding groot

Aanplantservice

Aanplanten

Maak je zich geen zorgen over het vervoeren en aanplanten van je nieuwe tuinplanten en bomen. Met de aanplantservice van Global Garden komt dat allemaal in orde. Of het nu gaat om een plant die (net) niet in je auto past, of een grote hoeveelheid aan bomen voor een speciaal project. De aanplantservice is onderdeel van onze tuinservice, waarbij wij samenwerken met bedrijven uit de streek.

Meer over onze aanplantservice

Voorjaarsbollen

Bloembollen

Voorjaarsbollen zijn een geweldige manier om kleur en leven aan je tuin toe te voegen, vooral na een lange winterperiode. Voorjaarsbollen plant je in de herfst, zodat je in het vroege voorjaar  geniet van de eerste lentebloemen. Enkele populaire voorjaarsbollen zijn tulpen, narcissen, hyacinten en krokussen. Ze zijn gemakkelijk te planten en verzorgen en kunnen zowel in de grond als in bloempotten. Door verschillende soorten bollen te combineren, maak je jouw eigen unieke bloemencombinaties en creëer je een prachtige lentetuin. Voorjaarsbollen zijn van de herfst tot december te koop in ons tuincentrum. Vanaf januari t/m maart kun je bij ons terecht voor leuke plantarrangementen met voorjaarsbollen op pot, als je zelf vergeten bent de bollen te planten. Ook leuk om cadeau te doen! 

Zomerbollen

Zomerbollen zijn dè oplossing als je houdt van een prachtige bloemenzee met zomerse, grote bloemen. Zomerbollen plant je in het voorjaar en bloeien in de zomer, waardoor ze perfect zijn voor het creëren van een prachtige en levendige tuin. Populaire zomerbollen zijn onder andere dahlia's, gladiolen, lelies en calla's en zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en vormen. Of je nu op zoek bent naar felle kleuren of zachte pasteltinten, er is altijd een zomerbol die bij jouw smaak past. Het beste van alles is dat zomerbollen relatief eenvoudig te planten en te verzorgen zijn, waardoor ze perfect zijn voor beginnende tuiniers. Kom vanaf maart/april naar ons tuincentrum in Zwaanshoek, in de buurt van Hoofddorp, Hillegom en Lisse en ontdek onze prachtige collectie zomerbollen. Laat jouw tuin stralen met kleur en leven deze zomer!

Afbeelding groot

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.