Leuk werken bij
Global Garden

vacatures

Afbeelding groot

Groene vingers

werken bij

Wil je graag aan het werk in hét groencentrum van de regio? Ben je gek op planten en kun je niet wachten om klanten in ons complete tuincentrum verder op weg te helpen? Misschien wel met een plant of boom waarvan ze misschien niet eens wisten dat ze ernaar op zoek waren?

Bij Global Garden Zwaanshoek zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s! Fulltime en parttime, jaarrond en seizoensgebonden. Wij zoeken meer dan ‘handen en voeten’, onze klantgerichte medewerkers zijn voor onze bezoekers echt een gids in het woud van mogelijkheden. Of je nu een ervaren rot in het vak bent, of een scholier die wat wil bijverdienen.   

Investeren in personeel

Wij investeren in ons personeel. Aan de ene kant door onze medewerkers trainingen en opleidingen aan te bieden, aan de andere kant door te kiezen voor mensen met ervaring in het vak. Specialisten die, bijvoorbeeld, zelf kweker zijn geweest of vanuit een andere achtergrond alles weten over de producten op hun afdeling. Medewerkers ook die geen muurbloempjes zijn, maar juist vol energie en passie klaarstaan voor onze klanten.     

Bij Global Garden Zwaanshoek werken ongeveer zeventig mensen, verdeeld over alle afdelingen in ons tuincentrum; van de seizoensproducten, kamerplanten en binnendecoratie tot de tuinplanten & bomen, potterie en dierafdeling.

Het gezicht van Global Garden

personeel

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.