Grondproducten

Verse potgrond geeft wortels lucht, zodat een plant weer kan ademen. Door een plant op de juiste momenten de goede voedingsstoffen toe te dienen, verleng je de levensduur van dat stralende middelpunt in de kamer of in de tuin. Onze ecologisch verantwoorde grondproducten bevorderen het natuurlijke proces in de bodem van uw tuin of pot.

Naast ons brede en unieke assortiment van bijzondere kamerplanten, tuinplanten en bomen zijn bij Global Garden grondproducten verkrijgbaar voor specifieke plantsoorten, zoals voor orchideeën, cactussen, varens en hortensia’s. Voor de tuin hebben wij grond voor mediterrane planten, zuurminnende planten, rozen, perkplanten en voor groente en kruiden.

Onze grondproducten zijn van de beste merken. Daarnaast hebben we ook een eigen huismerk voor grondproducten, Potgrond Speciaal; een door onszelf geselecteerd potgrondmengsel van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.