Tuingereedschap

Gaat u lekker, met uw eigen groene vingers, buiten aan de slag? Zelf maaien, snoeien, sproeien, graven, zagen of planten? Op eigen kracht een schutting plaatsen, een vijver uitgraven of een tuinhuisje neerzetten?

Dan heeft u goed tuingereedschap nodig. De juiste tools, die lang meegaan en waarop u kunt vertrouwen. Gereedschap van de beste merken, zoals Gardena en Sneeboer, in wisselende prijsklassen en altijd met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Global Garden heeft (bij de kassa) een eigen, complete afdeling met tuingereedschap. Hier vindt u alles wat nodig is om de buitenboel zelf te onderhouden en op eigen gelegenheid buiten te klussen. Van tuinslangen, bezems en borstels tot schoffels, grasmaaiers en snoeischaren. Verder kunnen wij uiteraard producten voor u bestellen. Vraag een van onze gespecialiseerde medewerkers voor advies over het juiste gereedschap.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.