Kamerplanten

kamerplanten

Afbeelding groot

Een stralend middelpunt in iedere kamer

soorten

Global Garden is een speciaalzaak met bijzondere planten van over de hele wereld! Een oase van groen, overal waar u kijkt. Speciaal voor u geselecteerd door onze specialisten. Wij kunnen een uniek assortiment aan kamerplanten voeren, vanwege onze goede en oprechte relatie met de kwekers en leveranciers waarmee wij samenwerken.

Uniek assortiment aan kamerplanten

Mensen komen vanuit het hele land ­– en buiten Nederland – speciaal naar ons tuincentrum vanwege ons brede assortiment aan (bijzondere) kamerplanten, in alle soorten en maten. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de bekende namen in de wereld van groene en bloeiende kamerplanten. Wij zijn daarnaast ook altijd voor u op zoek naar unieke en bijzondere planten, die we bij kwekers in binnen- en buitenland weten te vinden; van Monstera Variegata’s en bijzondere Philodendrons, zoals de White Princess en Pink Princess, tot zeldzame Alocasia-soorten, waaronder de Dragon Scale en Silver Dragon.

Neem ook vooral eens een kijkje in ons Orchideeënhuis.

Sfeer en beleving

beleving

De huidige kamerplanten-afdeling is het resultaat van een intensief nieuwbouwproject, in 2017/2018. Via de schuifdeuren komt u binnen in een geventileerde en lichte hal, met een groots en overzichtelijk aanbod kamerplanten en bijproducten, op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd en op niet alledaagse manier verdeeld over de ruimte. Niet rechttoe-rechtaan, maar toch overzichtelijk. Verfrissend vooral, en eigentijds. Met aandacht voor de presentatie en inspiratie. We hebben onze ziel erin gelegd.

Gids in het woud aan kamerplanten

In de zoektocht naar de juiste plant(en) is het makkelijk verdwalen in de eindeloze mogelijkheden. Op de vloer lopen deskundige mensen, veelal echte specialisten met brede kennis over tropische planten en bomen, en de verzorging daarvan. Zij zijn uw gids in het woud aan kamerplanten.

Bezoek onze winkel

Ontdek de mooiste kamerplanten afdeling van Nederland

Global Garden Tuincentrum
Global Garden Tuincentrum
Global Garden Tuincentrum

Wereldberoemd Global Garden

Bij Global Garden krijgen we regelmatig bezoek van Vlogster Roos. Als fan van bijzondere plantensoorten is ze bij ons aan het juiste adres. In deze video neemt ze een kijkje in onze hoek met speciaal geselecteerde planten.

 

  Volg Roos: Yoga and Plant With Roos

Volg Global Garden op Instagram

instagram

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

E-mailadreseru.jkavhnaen dfnavklewedcwcedcvevcfv fd

Velden met * zijn verplicht.