Kamerplanten

kamerplanten

Afbeelding groot

Een stralend middelpunt in elke kamer

Kamerplanten

Global Garden is een speciaalzaak met bijzondere planten van over de hele wereld! Een oase van groen, overal waar je kijkt. Speciaal voor jou geselecteerd, door onze groenspecialisten. Wij voeren een uniek assortiment aan kamerplanten vanwege onze goede en oprechte relaties met onze kwekers en leveranciers.

Uniek assortiment aan kamerplanten

Mensen komen vanuit het hele land ­– en buiten Nederland – speciaal naar ons tuincentrum vanwege ons brede assortiment aan (bijzondere) kamerplanten, in alle soorten en maten. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor de bekende namen in de wereld van groene en bloeiende kamerplanten. Wij zijn daarnaast ook altijd voor u op zoek naar unieke en bijzondere planten, die we bij kwekers in binnen- en buitenland weten te vinden; van Monstera Variegata’s en bijzondere Philodendrons, zoals de White Princess en Pink Princess, tot zeldzame Alocasiasoorten, waaronder de Dragon Scale en Silver Dragon.

Neem ook vooral eens een kijkje in onze Pluktuin, het Struinbos of het Orchideeënhuis.

Sfeer en beleving

Beleving

De huidige kamerplantenafdeling is het resultaat van een intensief nieuwbouwproject in 2017/2018. Via de schuifdeuren kom je binnen in een geventileerde en lichte hal, met een groots en overzichtelijk aanbod kamerplanten en bijproducten, op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd en op niet alledaagse manier verdeeld over de ruimte. Niet rechttoe-rechtaan, maar toch overzichtelijk. Verfrissend en vooral eigentijds. Met aandacht voor de presentatie en inspiratie. We hebben onze ziel erin gelegd.

Gids in het woud aan kamerplanten

In de zoektocht naar de juiste plant(en) is het makkelijk verdwalen in de eindeloze mogelijkheden. Op de vloer lopen deskundige mensen, veelal echte specialisten met brede kennis over tropische planten en bomen, en de verzorging daarvan. Zij zijn jouw gids in het woud aan kamerplanten.

Bezoek onze winkel

Ontdek de mooiste kamerplanten afdeling van Nederland

Wereldberoemd Global Garden

Bij Global Garden krijgen we regelmatig bezoek van Vlogster Roos. Als fan van bijzondere plantensoorten is ze bij ons aan het juiste adres. In deze video neemt ze een kijkje in onze hoek met speciaal geselecteerde planten.

 

  Volg Roos: Yoga and Plant With Roos

Volg Global Garden op Instagram

instagram

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.