Klantenservice

Klantenservice

Cadeaubon

Als je al eens bij Global Garden geweest bent, dan weet je hoe uitgebreid het assortiment is. Er is voor iedereen wat wils. Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand anders? Dat is soms moeilijk kiezen. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak. Door een cadeaubon van Global Garden te geven laat je de ‘ontvanger’ zelf een keuze maken. De cadeaubonnen zijn in elk gewenst bedrag te verkrijgen. 

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij de servicebalie, bij binnenkomst linksaf. De cadeaubonnen zijn na uitgifte één jaar geldig. 
 

Retouren en ruilen

Het retouren en ruilen van artikelen kan bij onze servicebalie, gelijk bij binnenkomst linksaf. De regels hiervoor zijn:

  • Retouren en ruilen van producten is, met de kassabon, mogelijk binnen 8 dagen. Je krijgt je geld terug. 
  • Groene producten (bomen, bloemen en planten) en afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd of geruild worden. 

Bezorgen

Indien gewenst, brengen wij je aankopen tegen een vergoeding bij je thuis. In principe bezorgen wij alleen op zaterdag, maar bij grote drukte wijken wij uit naar de vrijdag en/of een avond in de week. Maar je mag ook GRATIS gebruik maken van één van onze aanhangwagens. Dit kan elke dag dat wij open zijn. Een groot voordeel is, dat je jouw nieuwe producten dan meteen in huis hebt.
 

Honden

Honden zijn (aangelijnd) welkom bij ons in de winkel. 
 

Uitleenservice

Bij Global Garden kun je diverse spullen lenen, die je zelf misschien maar 1x nodig hebt. Denkt u eens aan een palenboor, een palenstamper of bijvoorbeeld aan een grasroller. Je hebt ze weinig nodig en kunt deze gratis bij Global Garden lenen. Om te stimuleren, dat de spullen daadwerkelijk teruggebracht worden, vragen wij voor het uitlenen een borg. Onze verticuteermachine lenen wij uit tegen een kleine vergoeding.
 

Rolstoelen

Er zijn bij Global Garden een aantal rolstoelen beschikbaar voor mensen die moeilijk ter been zijn. Wil je er zeker van zijn dat er een rolstoel voor jou is. Dan raden wij je aan om van te voren even telefonisch contact op te nemen om een rolstoel te reserveren. Het zou namelijk jammer zijn als alle stoelen uitgeleend zijn juist wanneer je er een nodig hebt.
 

Tip, compliment of klacht?

Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij indien nodig contact met je op. 

Contactformulier

Wij slaan jouw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.