Klantenservice

Klantenservice

Cadeaubon

Als u al eens bij Global Garden geweest bent, dan weet u hoe uitgebreid het assortiment is. Er is voor iedereen wat wils, maar soms is het toch moeilijk om iets uit te zoeken voor iemand anders. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak. Door een cadeaubon van Global Garden te geven laat u de ‘ontvanger’ zelf een keuze maken. De cadeaubonnen zijn voor ieder gewenst bedrag te verkrijgen. 

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij de servicebalie, bij binnenkomst link. De cadeaubonnen zijn na uitgifte 1 jaar geldig. 
 

Retouren en ruilen

Het retouren en ruilen van artikelen kan bij onze servicebalie, gelijk bij binnenkomst link. De regels hiervoor zijn:

  • Retouren en ruilen van producten is, met de kassabon, mogelijk binnen 8 dagen. U krijgt uw geld terug. 
  • Groene producten (bomen, bloemen en planten) en afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd of geruild worden. 

Bezorgen

Indien u het wenst brengen wij uw aankopen tegen een vergoeding bij u thuis. In principe bezorgen wij alleen op zaterdag, maar bij grote drukte wijken wij uit naar de vrijdag en/of een avond in de week. Maar u mag ook GRATIS gebruik maken van één van onze aanhangwagens. Dit kan iedere dag, dat wij open zijn. Een groot voordeel is, dat u uw spullen dan meteen thuis heeft.
 

Honden

Honden zijn (aangelijnd) welkom bij ons in de winkel. 
 

Uitleenservice

Bij Global Garden kunt u diverse spullen lenen, die u zelf misschien maar 1x nodig heeft. Denkt u eens aan een palenboor, een palenstamper of bijvoorbeeld aan een grasroller. U heeft ze weinig nodig en kunt deze gratis bij Global Garden lenen. Om te stimuleren, dat de spullen daadwerkelijk teruggebracht worden, wordt er voor uitlenen een borg gevraagd. De verticuteer-machine wordt uitgeleend tegen een kleine vergoeding.
 

Rolstoelen

Er zijn bij Global Garden een aantal rolstoelen beschikbaar voor mensen, die moeilijk ter been zijn. Wilt u er zeker van zijn dat er een rolstoel voor u is, als u komt, belt u dan a.u.b. van te voren om een rolstoel te reserveren. Het zou namelijk jammer zijn als alle stoelen uitgeleend zouden zijn als juist u er een nodig heeft.
 

Tip, compliment of klacht?

Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij indien nodig contact met u op. 

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

E-mailadreseru.jkavhnaen dfnavklewedcwcedcvevcfv fd

Velden met * zijn verplicht.