Ons Tuincentrum

tuincentrum

Afbeelding groot

Inspiratie en gemak

inspiratie

Bij Global Garden stap je een wereld binnen van tuin en interieur, vol gemak en inspiratie. Wij zijn een tuincentrum – van ruim tien voetbalvelden groot – met een eigen gezicht en goede reputatie, duidelijk herkenbaar voor bezoekers uit alle windstreken. Niet alleen uit de regio Haarlemmermeer en de Duin- en Bollenstreek, maar ook buiten de provincie- en zelfs landsgrenzen. Mensen komen van heinde en ver naar ons tuincentrum, omdat zij net die éne plant of boom zoeken die nergens anders te vinden is, omdat ze zich in onze oase van groen graag laten verrassen én natuurlijk omdat hier buitengewoon klantgerichte mensen werken met veel verstand van zaken.

In het najaar komen mensen speciaal naar Global Garden voor onze groots opgezette kerstshow, die altijd opent in oktober. Een gezellig en inspirerend dagje uit voor de hele familie.

Sfeer en beleving

beleving

De huidige kamerplanten-afdeling is het resultaat van een intensief nieuwbouwproject, in 2017/2018. Via de schuifdeuren kom je binnen in een geventileerde en lichte hal, met een groots en overzichtelijk aanbod kamerplanten en bijproducten, op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd en op niet alledaagse manier verdeeld over de ruimte. Niet rechttoe-rechtaan, maar toch overzichtelijk. Verfrissend vooral, en eigentijds. Met aandacht voor de presentatie en inspiratie. We hebben onze eigen ziel erin gelegd.

Gids in het woud aan kamerplanten

In de zoektocht naar de juiste plant(en) is het makkelijk verdwalen in de eindeloze mogelijkheden. Op de vloer lopen deskundige mensen, veelal echte specialisten met brede kennis over tropische planten en bomen, en de verzorging daarvan. Zij zijn jouw gids in het woud aan kamerplanten.

 

Bezoek onze winkel

 

Impressie van ons prachtige tuincentrum

tuincentrum

Nick's Tuincafe

even uitrusten

Bij een uitje naar het tuincentrum hoort ook iets te eten en te drinken. In de gezellige en ongedwongen setting van Nick’s Tuincafé, voorbij de kamerplantenafdeling, kun je heerlijk bijkomen van alle indrukken. Het is de ideale onderbreking van je ronde door ons groencentrum.

In dit tuincafé geniet je – ook buiten – van onder andere belegde broodjes, gevulde koeken, gebak, muffins, pizza, soep, koffie en fris. Geserveerd door onze opgewekte en alerte bediening. En dat allemaal tegen zeer vriendelijke prijzen. Ook is het mogelijk om in Nick’s Tuincafé een heerlijke high tea te boeken!

Voor reserveringen of meer informatie:

06-57663460 • info@nickstuincafe.nl

Volg Global Garden op Instagram

instagram


Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.