Gewasbescherming

Eindelijk die plant of boom van uw dromen gevonden? Geniet u graag zo lang mogelijk van het groen in en om uw huis? Dan is de juiste gewasbescherming belangrijk om uw plant te beschermen tegen ongewenste gasten.

Voor het bestrijden van ziektes en ongedierte en het weghouden van onkruid hebben wij zowel natuurlijke als chemische bestrijdingsmiddelen. Alles wat nodig en geoorloofd is om uw groen te beschermen tegen insecten, ongedierte, luizen, schimmels, onkruid, rupsen, muizen, ratten en mollen. Van mierenpoeder en ‘Escar-go’ tot kattenschrik en buxusmotvallen.

We zijn altijd op zoek naar de meest natuurvriendelijke manier van bestrijden, zoals lieveheersbeestjes tegen luizen, via verschillende leveranciers. Ook kunt u bij ons terecht voor ecologische middelen die uw plant(en) extra weerstand bieden tegen aantasting.

Bij Global Garden vindt u de belangrijkste producten voor gewasbescherming, zodat uw planten, bomen en andere groensoorten mooi en gezond blijven. Maar misschien heeft u helemaal geen bestrijdingsmiddelen nodig en volstaat een andere positionering of verzorging van de plant. Onze gespecialiseerde medewerkers staan altijd klaar om u van deskundig advies te voorzien.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.