Barbecues

Global Garden Tuincentrum

Gaat het barbecueseizoen ook in uw tuin weer van start? Of is het bij u het hele jaar door grillen geblazen? Een gezellige BBQ valt altijd in de smaak. Een lekker stuk gegrild vlees is de garantie voor een goede sfeer. En daar horen natuurlijk goede spullen bij, want met alleen een goede barbecue en lekker vlees bent u er nog niet.

Bij Global Garden kunt u alle accessoires en bijproducten halen die nodig zijn voor een geslaagde barbecue; van kolen, briketten, braadspitten en tangen tot handschoenen en lekbakjes, borstels en hoezen. Wij voeren een breed assortiment van de belangrijkste merken, zoals Big Green Egg, Weber, Boretti en Barbecook. Van de merken in ons assortiment kunnen wij bovendien altijd producten voor u bestellen, ook losse onderdelen van barbecues.

Onze BBQ-producten zijn te vinden op onze uitgebreide tuinmeubelafdeling, in de hal die van oktober t/m december het decor vormt van onze bekende kerstshow. In die periode vinden onze tuinproducten onderdak in de aangrenzende hal.  

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

E-mailadreseru.jkavhnaen dfnavklewedcwcedcvevcfv fd

Velden met * zijn verplicht.