Tuinservice

Tuinservice

Afbeelding groot

Van aanplanten en onderhouden tot ontwerpen en aanleggen

Aanplanten

Global Garden heeft het meest complete en unieke assortiment aan planten en bomen. Daar komen onze klanten voor, vanuit alle windstreken. Speciaal voor iedereen die bij ons planten, bomen of andere uit de kluiten gewassen groenproducten aanschaft, hebben wij de tuinservice in het leven geroepen. Wilt u graag bomen laten bezorgen en planten? Heeft u behoefte aan een kundig advies over de inrichting van uw tuin? Wilt u de tuin door specialisten laten onderhouden? Of zelfs laten ontwerpen en aanleggen?

Eigen specialisten en samenwerking met erkende bedrijven

Bij Global Garden is dat allemaal mogelijk; van het afgraven van uw complete tuin tot het planten van het laatste boompje. Het maakt ons niet uit of u een eigen ‘park’ heeft of een bescheiden balkon, wij helpen iedere klant met evenveel plezier en passie. Voor aanplantservice, tuinadvies, tuinschets, aanleg en onderhoud hebben wij de specialisten in huis en werken ook samen met erkende bedrijven in de regio.

Tuinschetsen

tuinschetsen

Op basis van onze observaties en enkele concrete vragen kunnen onze tuinadviseurs een snelle en overzichtelijke tuinschets voor u maken. Ideaal voor een reeds aangelegde tuin waarvoor u nog zoekende bent naar de juiste inrichting en invulling. Met als bijkomend voordeel dat onze tuinadviseur u op de verschillende afdelingen meteen kan laten zien wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. Zo ervaart u zelf direct welke planten, bomen, potten en aanverwante producten aansluiten bij uw wensen. Oftewel, welke producten waar in uw tuin het beste tot hun recht komen.

Afbeelding groot

300

Aanplantingen per jaar. Wij zijn iedere zaterdag en soms een doordeweekse dag met ons ervaren aanplant team onderweg om bij onze klanten de gekochte bomen en planten te planten.

150

Zoveel tuinschetsen verzorgen wij per jaar. Onze collega's maken deze met veel plezier en specialisme op maat voor u. Deze service bieden wij geheel gratis aan de bezoekers van ons tuincentrum.

50

Zoveel tuinen onderhoudt ons team per jaar. Planten hebben snoei en bemesting nodig voor een gezonde en mooie uitstraling. Soms moet er verplant of gerooid worden. Daar komen wij om de hoek.

Afbeelding groot

Aanleg en onderhoud

aanleg

Global Garden kan de volledige aanleg én onderhoud van uw tuin verzorgen. Wij werken daarvoor samen met hoveniersbedrijf Kempes Tuinen (06-24551545 / mauricekempes@gmail.com), dat daarbij volop gebruik kan maken van onze producten, faciliteiten, medewerkers en kennis. Voor de bestrating van tuinen zijn wij gelieerd aan Postmus Sierbestrating, dat gevestigd is op ons terrein, aan de achterkant van ons groencentrum. Zo kunt u zich tijdens uw bezoek aan Global Garden meteen oriënteren op de bestrating van uw tuin.

Aanplantservice

Bij Global Garden zijn veel producten te koop die u niet zelf mee naar huis kunt (of zelfs maar wilt) nemen, laat staan aanplanten. Dankzij de aanplantservice van Global Garden heeft u daar geen omkijken naar. Iedere zaterdag rijden onze aanplantteams langs de klanten die graag van deze service gebruikmaken, tegen betaling. Uiteraard nemen we zelf de benodigde gereedschappen mee.

Tuinadvies

tuinadvies

U wilt graag iets anders met de tuin, maar waar moet u zoal rekening mee houden? Global Garden heeft de kennis en ervaring om u te voorzien van professioneel en oprecht tuinadvies. Als gids in het woud van mogelijkheden kunnen we u verder helpen bij de keuze voor, bijvoorbeeld, de geschikte boom of haag en de juiste indeling van uw tuin. U bent van harte welkom om advies bij ons in te winnen; stuur uw foto’s naar tuinen@globalgarden.nl of neem ze mee naar de winkel.

Afbeelding groot

Waarom een hovenier van Global Garden

  • Zorgeloos van ontwerp tot oplevering
  • De beste kwaliteit planten en materialen
  • Grote voorraad, dus snelle levering
  • Zeer ervaren team van hoveniers
  • Gericht advies voor het beste onderhoud

 

Liever eerst telefonisch contact met een van onze adviseurs? Bel dan met:

 

  023 584 23 54

Informatie of offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze hoveniers diensten of wilt u een prijs opvragen?
Vraag een geheel vrijblijvende prijsindicatie aan.

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

E-mailadreseru.jkavhnaen dfnavklewedcwcedcvevcfv fd

Velden met * zijn verplicht.