Tuinservice

Tuinservice

Afbeelding groot

Van aanplanten en onderhouden tot ontwerpen en aanleggen

Aanplanten

Global Garden heeft het meest complete en unieke assortiment aan planten en bomen. Daar komen onze klanten voor, vanuit alle windstreken. Speciaal voor iedereen die bij ons planten, bomen of andere uit de kluiten gewassen groenproducten aanschaft, hebben wij de tuinservice in het leven geroepen. Wil je graag bomen laten bezorgen en planten? Heb je behoefte aan een kundig advies over de inrichting van jouw tuin? Wil je jouw tuin door specialisten laten onderhouden? Of zelfs laten ontwerpen en aanleggen?

Eigen specialisten en samenwerking met erkende bedrijven

Bij Global Garden is dat allemaal mogelijk; van het afgraven van jouw complete tuin tot het planten van het laatste boompje. Het maakt ons niet uit of je een eigen ‘park’ hebt of een bescheiden balkon, wij helpen iedere klant met evenveel plezier en passie. Voor aanplantservice, tuinadvies, tuinschets, aanleg en onderhoud hebben wij specialisten in huis en werken ook samen met erkende bedrijven in de regio.

Tuinschetsen

Ideeën

Op basis van onze observaties en enkele concrete vragen kunnen onze tuinadviseurs een snelle en overzichtelijke tuinschets voor je maken. Ideaal voor een reeds aangelegde tuin waarvoor je nog zoekende bent naar de juiste inrichting en invulling. Met als bijkomend voordeel dat onze tuinadviseur je op de verschillende afdelingen meteen kan laten zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw tuin. Zo ervaar je zelf direct welke planten, bomen, potten en aanverwante producten aansluiten bij jouw wensen. Oftewel, welke producten waar in jouw tuin het beste tot hun recht komen.

Afbeelding groot

300

Aanplantingen per jaar

Wij zijn elke doordeweekse dag met ons ervaren aanplantteam onderweg om bij onze klanten de gekochte bomen en planten te planten.

150

Tuinschetsen per jaar

Onze collega's maken deze met veel plezier en specialisme op maat voor je. Deze service bieden wij tegen betaling aan onze bezoekers aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

50

Onderhouden tuinen per jaar

Planten hebben snoei en bemesting nodig voor een gezonde en mooie uitstraling. Soms moet er verplant of gerooid worden. Daar komen wij om de hoek.

Afbeelding groot

Aanleg en onderhoud

aanleg

Global Garden is meer dan alleen een tuincentrum. Wij kunnen de volledige aanleg én onderhoud van jouw tuin verzorgen. Wij werken hiervoor samen met hoveniersbedrijf Kempes Tuinen (06-24551545 / mauricekempes@gmail.com), die daarbij volop gebruik maken van onze producten, faciliteiten, medewerkers en kennis. Voor de bestrating van tuinen zijn wij gelieerd aan Postmus Sierbestrating, dat gevestigd is op ons terrein, aan de achterkant van ons groencentrum. Zo kun je je tijdens jouw bezoek aan Global Garden meteen oriënteren op de bestrating van jouw tuin.

Aanplantservice

Bij Global Garden verkopen we veel producten die je niet zomaar zelf mee naar huis kunt (of zelfs maar wilt) nemen, laat staan aanplanten. Dankzij de aanplantservice van Global Garden heb je daar geen omkijken naar. Elke doordeweekse dag rijden onze aanplantteams langs klanten die graag van deze service gebruikmaken, tegen een kleine betaling. Uiteraard nemen we zelf de benodigde gereedschappen mee.

Tuinadvies

tuinadvies

Je wil graag iets anders met de tuin, maar waar moet je zoal rekening mee houden? Global Garden heeft de kennis en ervaring om je te voorzien van professioneel en oprecht tuinadvies. Als gids in het woud van mogelijkheden helpen we je graag verder bij de keuze voor bijvoorbeeld de geschikte boom of haag en de juiste indeling van jouw tuin. Je bent van harte welkom om advies bij ons in te winnen; stuur jouw foto’s naar tuinen@globalgarden.nl of neem ze mee naar de winkel.

Afbeelding groot

Waarom een hovenier van Global Garden

Hoveniers
  • Zorgeloos van ontwerp tot oplevering
  • De beste kwaliteit planten en materialen
  • Grote voorraad, dus snelle levering
  • Zeer ervaren team van hoveniers
  • Gericht advies voor het beste onderhoud

 

Liever eerst telefonisch contact met een van onze adviseurs? Bel dan met:

 

  023 584 23 54

Informatie of offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze hoveniersdiensten of wil je een prijs opvragen?
Vraag een geheel vrijblijvende prijsindicatie aan.

Wij slaan jouw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.