Workshop Moederdag bloemen schilderen

Datum:
Workshop Moederdag bloemen schilderen

Wegens succes weer terug!

Zin in een creatieve, leerzame middag? Op vrijdag 10 mei 2024 organiseert Global Garden in samenwerking met Creatief met Magaia weer een schildercursus van 13:00 tot ongeveer 15:30 uur.

Geef je nu op voor de creatieve schildersworkshop en maak samen met een vriendin, collega, kennis, nicht, neef, broer of zus de mooiste creatie!

Informatie over de workshop

Wat: Schilderworkshop - niveau 1 schilderen op doek met acrylverf

Thema: Moederdag bloemen

Wanneer: vrijdag 10 mei 2024

Tijd: 13:00 - 15:30 uur (met mogelijk uitloop)

Waar: tussen de geurende, mooie planten en bloemen van Global Garden Tuincentrum in Zwaanshoek

Prijs: €35,00 - €39,00 (inclusief een drankje met wat lekkers)

  • 1 persoon: €39,00 p.p
  • 2 personen: €37,50 p.p. 
  • 3 of meer personen: €35,00 p.p.

Voldoe de betaling contant of per Tikkie.

Weetjes over schilderen

  • Schilderen voedt creativiteit, emotioneel welzijn, persoonlijke groei en effectieve communicatie. Door te schilderen gaan mensen op een reis van zelfontdekking, ontsluiten ze hun potentieel en vinden ze vreugde in het creatieproces
  • Schilderen vormt een creatieve uitlaatklep om gedachten, emoties en ervaringen in een visuele taal uit te drukken.
  • Schilderen is een manier om te communiceren en om je op een non-verbale en fantasierijke manier uit te drukken. 
  • Schilderen biedt een vorm van ontspanning en stressvermindering, waardoor individuen kunnen ontspannen en zich kunnen concentreren op het huidige moment. 
  • Schilderen bevordert persoonlijke ontwikkeling en groei. Het moedigt individuen aan om hun omgeving met een scherp oog te observeren, waardoor hun waarneming van kleuren, vormen en texturen wordt geprikkeld en verbeterd.

Wie is Magaia?

Magaia schildert al van jongs af aan, het is haar grote passie en ze is trots dat ze haar vak kan combineren met zakelijke ervaringen.

Magaia is al meer dan 20 jaar werkzaam geweest als o.a. commercieel directeur, business consultant en trainer. Met haar zakelijke achtergrond is zij zich heel bewust van de stress en onrust die veel mensen ervaren.

In deze fase van haar leven is het voor haar dan ook een levensstijl om creatief bezig te zijn. Via workshops stimuleert Magaia anderen hun beste, creatieve kant. Dat maakt Magaia echt gelukkig.

Schilderen is een verrijkende bezigheid die verder gaat dan louter penseelstreken op een doek. Het is een middel om creativiteit, zelfexpressie en persoonlijke groei te bevorderen. Het biedt ontspanning en een glimlach op ieders gezicht. Bloemen schilderen tussen de bloemen, hoe mooi is dat!

Aanmeldformulier Schilderworkshop Creatief met Magaia

Schrijf je nu in voor de creatieve, leerzame schilderworkshop van Creatief met Magaia. 

Wij slaan jouw gegevens op conform onze pricavy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.