Dieren

Huisdieren maken het plaatje compleet. Ze brengen gezelligheid, ontspanning en rust in huis. Leven! Die honden, katten en knaagdieren verdienen het natuurlijk om goed verzorgd en flink vertroeteld te worden.

Houdt u ook wel van een beetje leven in de tuin? Van gezellig kwetterende vogeltjes bij het wakker worden? Van rondzoemende bijen in een hoek van de tuin? Bij Global Garden vindt u alles voor uw favoriete viervoeter én voor een diervriendelijke tuin; van speelgoed en talloze voerproducten (zoals Royal Canin, Edgard & Cooper, Prins, Almo en Farm Food) tot vogelhuisjes en bijenhotels. Voor honden en katten hebben we bovendien een uitgebreid assortiment van onder andere bedden, manden, kussens en benchmatten.

Ons grote plein met seizoensproducten loopt via de schuifdeuren over in onze uitgebreide dierenafdeling. Laat u overigens niet misleiden door de bewegende dierenhoofden; wij verkopen op deze afdeling geen levende dieren.  

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.