Tegel eruit plant erin!

Tegel eruit plant erin!

Vergroen uw tuin en maak een positieve impact op het milieu en uw leefomgeving. Het is tijd om de natuur weer een kans te geven! Bij Global Garden begrijpen we het belang van groen en de vele voordelen die het met zich meebrengt. Daarom zijn we enthousiast om de actie "Tegel eruit, plant erin" voort te zetten en u te inspireren om uw tuin om te toveren tot een groen paradijs. 

De voordelen van groen in uw tuin

Groen speelt een cruciale rol in ons ecosysteem. Het zorgt voor een natuurlijke waterafvoer en helpt overstromingen te voorkomen. Daarnaast heeft groen een verkoelend effect op stedelijke gebieden, waardoor de temperatuur wordt getemperd en hitte-eilanden worden verminderd. Maar de voordelen stoppen daar niet! Groen biedt een leefgebied voor insecten, vogels en kleine dieren, waardoor de biodiversiteit wordt bevorderd. Het bodemleven wordt verbeterd en de lucht wordt gezuiverd. En laten we niet vergeten dat groen ook een positief effect heeft op onze eigen gezondheid en welzijn. Mensen voelen zich prettiger en gezonder in een groene omgeving. 

Haal een tegel uit de bestrating en geef de natuur een kans

Dus waar wacht u nog op? Haal die tegel uit de bestrating van uw tuin en geef de natuur een kans om te gedijen met beplanting. Laat uw tuin tot leven komen met kleurrijke bloemen, weelderige struiken en misschien zelfs een groente- of kruidentuin. Het is uw kans om een verschil te maken en de wereld groener te maken, één tuin tegelijk.

Verander een 'kale' straat met een geveltuin

Maar wat als u in een straat woont zonder voortuinen, een 'kale' straat die wel wat groen kan gebruiken? Ook daar hebben we een oplossing voor! Leg een geveltuin aan en transformeer de straat direct in een groenere en gezelligere omgeving. Een geveltuin biedt niet alleen een esthetische upgrade, maar heeft ook talloze voordelen. Het creëert een bufferzone tussen de straat en uw huis, waardoor geluid en stof worden verminderd. Bovendien draagt het bij aan een betere luchtkwaliteit en biedt het een thuis voor bijen, vlinders en andere bestuivers.

De actie "Tegel eruit, plant erin"

De actie "Tegel eruit, plant erin" wordt al jarenlang gepromoot door Groei&Bloei en Global Garden doet dit jaar ook mee! Op zaterdag 10 juni 2023 kunt u tussen 10.00 en 16.00 uur een tegel inleveren bij Global Garden en ontvant u een bij- of vlindervriendelijke plant als beloning! Let op: één plant per huishouden.

Maak een positieve impact met uw groene tuin

Dit is uw kans om een verschil te maken en uw steentje bij te dragen aan een groenere wereld. Verander die saaie tegels in een levendig stukje natuur. Geniet van de bloeiende bloemen, het gezoem van bijen en de vrolijke fladdering van vlinders. Laat uw tuin een plek zijn waar u tot rust komt, waar kinderen spelen en waar de natuur tot leven komt. Dus kom langs bij Global Garden, lever die tegel in en ontvang een prachtige plant om uw groene avontuur te starten. Samen maken we de wereld groener, gezelliger en gezonder!

KOM LANGS!

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.