Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Cipreswolfsmelk, familie van de Euphorbiaceae. De bloemkleur is geelgroen en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn groen+rood en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 30 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Het is een woekerende plant met veel worteluitlopers.

Ben je op zoek naar Euphorbia cyparissias 'Clarice Howard'? De Euphorbia cyparissias 'Clarice Howard' is ook wel bekend als Cipreswolfsmelk. Deze Euphorbiaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 30 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Euphorbia cyparissias 'Clarice Howard'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Belangrijk om te weten: niet alle planten in deze groenencyclopedie zijn (op elk moment) in ons tuincentrum verkrijgbaar.

  • Nederlandse naam: Cipreswolfsmelk Wetenschappelijke naam: Euphorbia cyparissias 'Clarice Howard' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Euphorbia Familie: Euphorbiaceae Bloemkleur: Geel, Groen
  • Bladkleur: Groen, Rood Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 30 Giftig: Nee

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.