Seizoensplanten

Global Garden Tuincentrum

Bij binnenkomst in Global Garden betreedt u allereerst ons grote plein met buitenplanten van het seizoen; van bollen op pot in het vroege voorjaar en de uitbundig bloeiende perkplanten in de zomer tot mooie herfstproducten, zoals Hebe en Helleborus.

In de kleurrijke omgeving van ons plein vindt u altijd de planten die passen bij het seizoen. Vrolijke planten, die uw tuin of balkon opfleuren en altijd zorgen voor een verrassend effect. 

Verse voorraad seizoensproducten

Global Garden werkt nauw samen met de beste kwekers uit binnen- en buitenland. Daarom kunt u het hele jaar door rekenen op een dagelijkse, verse aanvoer van seizoensproducten. Planten die gisteren nog bij de kweker stonden, vindt u vandaag al bij ons in de winkel. Dit betekent ook dat we altijd een ruim aanbod hebben van laaggeprijsde artikelen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Zo grijpt u nooit mis!

Op het plein vindt u ook een groente- en kruidenafdeling, met producten voor uw eigen groente- en kruidentuin. Denk daarbij aan snackplanten met tomaten, komkommers en paprika’s. Ons biologische assortiment is ruim opgezet en wisselt per seizoen. We zorgen bovendien meerdere keren per week voor verse aanvoer.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

E-mailadreseru.jkavhnaen dfnavklewedcwcedcvevcfv fd

Velden met * zijn verplicht.