Interieurtrends 2024

- Dompel je onder in stijl -

In het hart van je persoonlijke stijl ligt de mogelijkheid om je thuis te voelen en tegelijkertijd een expressie van creativiteit te uiten. Bij Global Garden vieren we deze verscheidenheid met een scala aan interieurtrends die variëren van rustgevend en mediterraans tot uitbundig retro. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie, waar elk stuk is ontworpen om je interieur te transformeren en je huis een unieke persoonlijkheid te geven.

Pretty Pastel: Een zacht en zoet palet 

Betreed een wereld van subtiele schoonheid met onze 'Pretty Pastel' trend. De serene kleuren van pastel, gecombineerd met naturel ambachtelijke vazen en gouden plantenbakken, brengen een vleugje natuurlijke elegantie in elke ruimte. Lila beelden van papegaaien en charmante paaselementen voegen een vrolijke noot toe aan deze kalmerende stijl, perfect voor een frisse en tijdloze uitstraling.

La Dolce Vita: Breng de zon naar huis

Verrijk je omgeving met de trend La Dolce Vita, waar wit, geel en blauw de hoofdrol spelen. Van keramieke vazen met citroenen tot vrolijke kwallen van blauw steen, deze stijl ademt de warmte en levendigheid van de Middellandse Zee. Geniet van buiten tafelen met serviezen bedrukt met zomerse citroenen en olijven, en creëer een oase van rust en luxe in je eigen huis.

Beach Vibes: Terug naar de kust

Laat je meevoeren naar de kust met onze 'Beach Vibes' trend, waar naturellen, houten accenten en blauwe tinten een ontspannen sfeer creëren. Waan je aan de kust, voel de zachte, zoute bries en omring je met heerlijke naturel en blauwe tinten plaids en kussens, glaswerk met sierlijke takken erin, vazen in de vorm van vissen en gevlochten dienbladen aan het heerlijke water.

Uitbundig Retro: Laat je interieur stralen met kleurrijke nostalgie

Duik in het verleden met onze 'Uitbundig Retro' trend, waar levendige kleuren en opvallende patronen centraal staan. Gevlochten kleurrijke plantenpotten, keramieke huisjes in felle kleuren, en gezichten met fruitkransen brengen een speelse en retro-charme in je leefruimte. Experimenteer met ronde vormen, gekleurd glaswerk en nep blikjes drinken in keramiek voor een eclectische en vrolijke uitstraling.


Bij Global Garden Tuincentrum geloven we dat je huis een afspiegeling moet zijn van jouw persoonlijke stijl en de trends die je hart sneller doen kloppen. Ontdek onze diverse collectie en laat je inspireren om je leefruimte te transformeren in een oase van stijl, comfort en persoonlijkheid. Welke trend spreekt jou het meeste aan? Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een interieur dat jouw unieke verhaal vertelt.

Ik wil langskomen!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.