Beach vibes

Dompel jezelf onder in de verfrissende trend van Beach Vibes bij Global Garden. Deze stijl, geïnspireerd op de rustige en serene sfeer van het strand, brengt een gevoel van ontspanning en natuurlijke elegantie naar je huis en tuin. Ontdek de subtiele harmonie van naturellen, houten accenten, en kustachtige details die je meenemen naar de kalmerende kustlijn.

Houten takken en blauwe en glazen vazen

Voeg een natuurlijke touch toe aan je interieur met houten takken en blauwe en glazen vazen. Global Garden biedt een scala aan vazen in verschillende vormen en maten, perfect om de organische schoonheid van het strand naar binnen te brengen. Combineer blauwe en glazen vazen voor een verfrissend maritiem tintje.

Staande vissen en bloesem takken

Laat je inspireren door de onderwaterwereld met vazen in de vorm van statige vissen. Deze unieke en decoratieve elementen geven een speelse twist aan je Beach Vibes interieur. Voeg bloesem takken toe om een vleugje kleur en frisheid te brengen, alsof je wandelt langs de waterkant waar de natuur in volle bloei staat.

Geknoopte touwen en gevlochten dienbladen

Breng een vleugje ambachtelijke charme in je huis met geknoopte touwen en gevlochten dienbladen. Deze elementen voegen een rustieke en authentieke sfeer toe, perfect passend bij de relaxte kuststijl. Gebruik de dienbladen voor het serveren van verfrissende drankjes en hapjes, waardoor elke bijeenkomst een informeel en gezellig karakter krijgt.

Rieten meubelen met luchtige openingen

Opteer voor rieten meubelen met mooie openingen ertussen voor een luchtig effect in je interieur. Deze meubelstukken stralen niet alleen natuurlijke elegantie uit, maar creëren ook een gevoel van ruimtelijkheid en openheid. Perfect voor die ontspannen momenten waar je de zeewind bijna kunt voelen.

Glas met verf en naturel kussens

Voeg een artistiek element toe aan je Beach Vibes interieur met glaswerk voorzien van subtiele verfvlekken. Deze creatieve toevoegingen brengen een kunstzinnige touch in je ruimte. Combineer dit met naturel kussens voor een comfortabele en ontspannen zitplaats, perfect voor het creëren van een informele en uitnodigende sfeer.

Ontdek de veelzijdige collectie bij Global Garden tuincentrum en breng de Beach Vibes naar je huis. Transformeer je ruimtes met de kalmerende kleuren en natuurlijke elementen die je doen denken aan ontspannende dagen aan de kust. Laat je meevoeren naar een wereld van Beach Vibes, waar de zeebries en de golven altijd dichtbij zijn.

Ik kom kijken!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Interieurtrends 2024

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.