Bespaar tot 70% water met het Gardena Micro-Drip-Systeem!

Bespaar tot 70% water met het Gardena Micro-Drip-Systeem!

Wil je je planten in de tuin, terras of balkon van water voorzien zonder al te veel water te verspillen? Begrijpelijk! Het is tijd om kennis te maken met het Micro-Drip-System van Gardena, een slimme en besparende manier om je planten te bewateren. Bij Global Garden begrijpen we dat je niet alleen je planten wilt redden van een uitgedroogde ondergang, maar ook je portemonnee wilt besparen. Daarom hebben we het perfecte systeem voor je - het Micro-Drip-System van Gardena! Je bent van harte welkom in ons tuincentrum in Zwaanshoek voor meer info! Laten we de meest gestelde vragen over het verfrissende Micro-Drip-system van Gardena even onder de loep nemen. 

OPENINGSTIJDEN

Wat is het Micro-Drip-System eigenlijk?

Het Micro-Drip-System van Gardena is als een persoonlijke waterbutler voor je planten. Het is een slim irrigatiesysteem dat je helpt om water te besparen en tegelijkertijd je planten de perfecte dosis hydratatie te geven. Het systeem maakt gebruik van kleine druppelaars en leidingen om het water nauwkeurig en efficiënt te verdelen, zodat je planten gelukkig en gezond blijven zonder verspilling. Bye bye, uitgedroogde planten!

Hoe werkt het Micro-Drip-System precies?

Goede vraag! Het Micro-Drip-System maakt gebruik van druppelaars en leidingen om water direct naar de wortels van je planten te brengen. Hierdoor wordt er geen water verspild aan verdamping of aan het besproeien van onnodige grond. Het systeem is zelfs zo slim dat je de waterafgifte kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van verschillende planten. Zo is er bijvoorbeeld ook een sproeimond die je op het systeem kunt aansluiten speciaal voor lange smalle stoken te bewateren. Tevens is het Micro-Drip-System compatibel met de Gardena besproeiingscomputer, zo kun je focussen op andere taken in de tuin of quality time terwijl de besproeiingscomputer de bewatering van jouw planten op zich neemt.  

Bespaar water en houd je planten tevreden!

Met het Micro-Drip-System van Gardena kun je tot wel 70% water besparen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je waterrekening! Je planten krijgen precies de juiste hoeveelheid water op het juiste moment, zonder verspilling. Geen zorgen meer over over- of onderbewatering! Het systeem kan worden aangepast aan verschillende tuinformaties, van kleine balkons tot uitgestrekte gazons, dus het is geschikt voor iedereen!

Help! Hoe installeer ik het Micro-Drip-System?

Maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen. Het installeren van het Micro-Drip-System van Gardena is net zo eenvoudig als een stuk taart eten - en geloof ons, we zijn dol op taart. Met de eenvoudige instructies en het handige assortiment aan onderdelen, heb je het systeem binnen de kortste keren up-and-running. Geen technische kennis nodig! En als je hulp nodig hebt, staan onze experts altijd voor je klaar.

Gardena Micro-Drip-System kopen

Klaar om je planten te redden en water te besparen? Het Micro-Drip-System van Gardena is de beste vriend van je planten en je portemonnee. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en bespaar water, houd je planten gelukkig en verwezenlijk je droomtuin in een handomdraai met het Micro-Drip-System van Gardena! Wij beloven je, je zal er geen spijt van krijgen, je zal je eerder afvragen waarom je dit slimme systeem van Gardena al niet veel eerder in huis gehaald hebt. Bezoek ons tuincentrum in Zwaanshoek en laat je informeren door onze medewerkers met een groen hart. Wij staan elke dag voor je klaar, dus kom vandaag nog langs. 

KOM LANGS!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.